Wilujeng Sumping di Blog Susundaeun | Blogna urang Sunda anu can nyunda | Ampun Paralun Ka Kersa Linuhung | Amit menta Ka Hiyang Jagat Kersa | Amit, amit, amit

Rajah Jeung Kujang Sunda

Rajah Galunggung

PanyawanganGalunggung agung rahayu, ruminjing manjing walagri
Galunggung agung rahayu, ruminjing manjing walagri
Bray caang bray narawangan, wangi diri sanubari
Gorejag saringkang-ringkang, rancage hate awaking
Ngebatkeun jalan laratan, katampian geusan mandi
Ka leuwi sipatahunan, leuwi nu maruncang diri, diri anu sakiwari
Rek muru lulurung tujuh, ngaliwat ka Pajajaran
Bongan hayang pulang anting
Padungdengan-padungdengan, jeung usikna pangancikan
Hung Ahung
Turun ti gunung gumuruh kahujanan kuma ati
Nya moyan di pamoyanan, papanggih jeung urang Dami
Anu ker mener ngarajah, madep ka dayeuh ka Wangi
Hung Ahung



Rajah Jeung Kujang Sunda




Ieu Video pangleler ti Budak Satepak atanapi NcepBorneo:
http://ncepborneo.wordpress.com/2011/06/30/rajah-kujang/

Search Amazon.com for kacapi suling

2 comments:

  1. Hi, I have been visiting your blog. ¡Congratulations for your work! I invite you to visit my blog about literature, philosophy and films:
    http://alvarogomezcastro.over-blog.es

    Greetings from Santa Marta, Colombia

    ReplyDelete